Ziua Familiei
Stare de alertă
May 15, 2020
DNA-ul pădurilor, apărătorul mediului
May 18, 2020

Ziua Familiei

💏👪👨‍👩‍👧‍👧👫👨‍👧👩‍👧‍👧Familii restrânse, familii extinse, familii cu copii sau fără, familii monoparentale, familii cu părinți plecați în străinătate, familii cu patalama sau nu – astăzi, termenul de „familie” este extrem de cuprinzător. Ne putem referi la un prieten sau la un iubit ca la un membru al familiei, și nu sunt puțini cei care consideră că animalul lor de companie face parte din familie. Pe lângă accepțiunea legală a termenului, familia înseamnă ce avem noi mai drag, mai apropiat. Familia este aceea pe care ne putem baza la bine și la greu.

📢Astăzi este Ziua Internațională a Familiei. O zi în care ne bucurăm de timpul petrecut alături de cei dragi, în care le suntem recunoscători pentru sprijin, în care ne zâmbim unii altora. Pentru unii, însă, acest lucru este imposibil. Milioane de români sunt plecați la muncă peste granițe, în căutarea unei surse de venit. De multe ori, familiile lor au rămas acasă, suferind de dor.

❗️România mai are multe de făcut pentru a sprijini familia. Sunt necesare măsuri concrete, care să crească bunăstarea famiilor, prin sprijinirea investițiilor și accesarea de fonduri europene, reducând, astfel, numărul persoanelor care pleacă la muncă în străinătate.

💟De Ziua Familiei, nu uitați de cei dragi. Iubirea familiei este neprețuită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *