Vă mulțumim pentru votul de încredere!
Diaspora votează
Diaspora votează Dan Barna Președinte
November 5, 2019
USR face curățenie în Baia Mare
November 18, 2019

Vă mulțumim pentru votul de încredere!

vă mulțumim

Lupta continuă cu alegerile locale și parlamentare, momentele în care putem alege reforma României.

Rezultatul primului tur al alegerilor prezidențiale trebuie privit cu speranță. Până în urmă cu trei ani, când USR nu era parte din scena politică, scenariul de a avea un candidat la alegerile prezidențiale venit din societatea civilă părea imposibil. Alianța USR PLUS a demonstrat contrariul.

Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS la alegerile prezidențiale, și-a asumat să ducă lupta acestor alegeri și să arate întregii țări că se poate face politică altfel, că schimbarea este posibilă când se implică oameni onești și competenți.

Este o reușită a tuturor celor care vor o Românie mai bună. Miza schimbării va fi anul viitor, la alegerile locale și parlamentare. De acolo, trebuie să înceapă reforma profundă care să producă efecte vizibile în viețile și comunitățile noastre.

Mulțumim Diasporei pentru mobilizarea extraordinară. Pentru ei, și împreună cu ei, trebuie să continuăm reforma țării noastre. Schimbarea se produce deja, acum trebuie să o amplificăm la alegerile din 2020 când, cu adevărat, putem îndepărta răul și reconstrui România pe care toți ne-o dorim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *