USR Maramureș și-a ales noua conducere
Bogdan Tomoiagă
Bogdan Tomoiagă – USR Baia Mare
July 5, 2019
andrei dipșe
Andrei Dipșe – USR Șișești
July 12, 2019

USR Maramureș și-a ales noua conducere

usr maramureș

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în Baia Mare a avut loc Conferința Filialei Județene USR Maramureș. În cadrul acesteia a fost aleasă noua structură de conducere a USR Maramureș, precum și delegații la Congresul USR care va avea loc la București în data de 13 iulie a.c.

Președintele filialei județene a fost ales Dan Ivan. Cei 8 vicepreședinți care compun Biroul Județean sunt: Vlad DurusRadu TrufanErika SzekelySorin IliesFelix BarcsyVasile WeisenbacherRomeo DobocanClaudiu Pop. Din noua Comisie de arbitraj fac parte 5 membri: Ioan Bud, Hodorogea BogdanLaurentiu MagearuStefan Ioan Gherghel și Cătălin Danciu. Cenzor a fost ales Constantin Trifoi.

Conform votului de sâmbătă, durata mandatului noii conduceri va fi de 2 ani, până în primăvara-vara anului 2021, adică după finalizarea celor trei scrutine care ne așteaptă: prezidențiale, locale și parlamentare.

Tot prin vot au fost desemnați delegații USR Maramureș la Congresul USR: Radu Trufan, Sorin Ilieș, Romeo Dobocan, Felix Barcsy, Claudiu Pop, Vasile Weisenbacher, Corina Coborzan, Bogdan Neta și Cristian Danciu. Pe lângă aceștia, vor mai participa la Congresul USR Dan Ivan, președintele USR Maramureș și Vlad Duruș, deputat USR de Maramureș. Dan Ivan este membru în Biroul Național, iar Vlad Duruș este membru în Comisia Națională de Arbitraj.

Va urma o perioadă aglomerată pentru noua conducere a USR Maramureș, care va trebui să își demonstreze competența în fața alegătorilor din județ la cele trei runde de alegeri din anul acesta și de anul viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *