Radu Trufan - USR Baia Mare
usr copalnic mănăștur
USR a deschis o nouă filială la Copalnic Mănăștur
July 23, 2019
candidat USR la primăria Baia Mare
Dan Ivan, candidat USR la primăria Baia Mare
July 29, 2019

Radu Trufan – USR Baia Mare

Sunt Radu Trufan, născut în Baia Mare, de profesie economist angajat în domeniul financiar-bancar din 2001 până în 2019. Familist convins – căsătorit și tată a doi copii minunați, o fetiță și un băiat. Mi-am început cariera din postura de casier și am trecut prin aproape toate departamentele unei unități bancare, operațiuni, vânzări, monitorizare credite. Din luna mai 2019 mă ocup, ca angajat, în cadrul USR cu activitatea de extindere în teritoriu a partidului, partea de nord și centru a țării.


Sunt pasionat de sport în general, atât ca fost practicant de handbal, cât și ca actual amator de mountain-biking, ecologist și voluntar în măsura timpului disponibil.


Uniunea Salvați România este primul și va fi cu siguranță și ultimul partid în cadrul căruia activez, implicarea mea venind pe fondul unei totale nemulțumiri față de clasa politică actuală, atât la nivel național, cât mai ales la nivel local, unde cumetriile și amatorismul de care dau dovadă liderii politici locali și județeni sunt de neconceput într-o societate modernă și europeană, cum ne dorim noi să avem.


Consider că schimbarea trebuie să înceapă cu noi și prin exemplele date de noi, concomitent cu educarea copiilor noștri într-un sistem de învățământ eficient și clădit în jurul nevoilor elevilor.


Cred într-un stat de drept în care respectarea legii și intoleranța față de corupție să ocupe primele locuri.


Este necesară reformarea clasei politice, lucru perfect posibil prin schimbarea și măcar parțială a acesteia pentru început. Pentru ca acest lucru să se înfăptuiască, este necesară ieșirea oamenilor cinstiți din așa-zisa “zonă de confort” și implicarea și în fenomenul politic.


Sunt membru fondator al USR Maramureș și al USR Baia Mare, m-am implicat în toate campaniile derulate la nivelul partidului, de la cele de strângere de semnături la cele electorale, mi-am asumat în 2016 candidatura la Senat din partea USR, am participat, în măsura timpului disponibil, la toate acțiunile sau campaniile derulate de filialele locale, am fost delegat USR în secția de vot, am fost împreună cu deputatul nostru în stradă, atât pentru a sta de vorbă cu cetățenii, cât și pentru a atrage noi colegi în USR.


După alegerea conducerii județene a USR din martie 2018, mi-am asumat, din postura de vicepreședinte, coordonarea activității de extindere în județ, reușind alături de alți colegi să creștem numărul de membri și de filiale USR.


Te aștept să ne cunoaștem mai bine, să devenim colegi . Primul pas pe care trebuie să-l faci e să accesezi linkul: www.usr.ro/inscriere .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *