Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r45278auto/public_html/maramures.usr.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364
PSD-ALDE arunca tara in haos! - USR Maramureș
râul săsar baia mare maramureș
Poluarea raului Sasar: Incompetenta sau coruptie?
January 11, 2018
usr maramures
Conferință de presă USR Maramureș 19.01.2018
January 19, 2018

PSD-ALDE arunca tara in haos!

Decapitandu-si propriul Guvern pentru a doua oara in mai putin de 1 an, lucru nemaiintalnit in afara tarilor bananiere, PSD condus de Liviu Dragnea da dovada de o imensa iresponsabilitate si arunca din nou tara intr-o criza politica. PSD-ALDE pune luptele interne de putere mai presus de interesul Romaniei si schimba prim-ministrii fara a tine cont de consecintele catastrofale in privinta stabilitatii tarii.

O tara fara stabilitate si fara un sistem previzibil si predictibil este o tara de unde oamenii pleaca in pribegie pentru a-si cauta bunastarea in alte locuri, este o tara ocolita de mediul de afaceri, este o tara care nu este luata in serios pe plan extern si asa mai departe… O tara care are stabilitatea interna a unui stat african aflat in razboi civil nu poate sa ofere un trai decent poporului sau.

Asta ofera gruparea PSD-ALDE. Ce ramane dupa Guvernul PSD-ALDE 2, dupa MihaiTudose? Datorie publica mai mare, inflatie mai mare, ROBOR mai mare (rate mai mari), investitii mai putine, slabirea justitiei, cresteri de salarii pe hartie si nu in realitate. In incheiere, remarc faptul ca pentru prima data in istorie, premierul Japoniei se afla in Romania, interesat de investitii. Putem sa-l trimitem la Dragnea, ca noi tocmai am ramas in bezna, fara guvern.

USR Maramures

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *