Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r45278auto/public_html/maramures.usr.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364
Primul consilier local USR din Maramureș
Deputatul USR Vlad Duruș despre legea prevenției
January 22, 2018
PSD-ALDE
Atât a ținut minciuna PSD-ALDE
February 6, 2018

Primul consilier local USR din Maramureș

Primul consilier local USR din Maramureș

Începând de azi, USR Maramureș are un consilier local. Este vorba de Ionel Cătălin Nasui, consilier local în Vișeu de Jos. Ionel a candidat independent la alegerile locale din 2016, nefiind implicat anterior în niciun alt partid politic. Aceasta este și o premieră naționala, Ionel Nasui fiind primul consilier local la Uniunii Salvați Romania din mediul rural.

Îi urăm bun venit și îl asigurăm de tot sprijinul necesar pentru implementarea proiectelor sale în cadrul comunității pe care o reprezintă.

USR Maramureș poartă discuții și cu alți consilieri locali din județ care împărtășesc valorile USR privind transparența, integritatea și meritocrația. Aceștia vor găsi în cadrul USR echipa care le stă alături cu toate forțele în munca depusă în folosul comunităților locale din care fac parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *