Practici tipice PSD-ului
dnaul pădurilor
Raport favorabil pentru DNA-ul pădurilor
June 3, 2020
Soluția USR pentru reducerea sărăciei
June 4, 2020

Practici tipice PSD-ului

‼️‼️‼️PSD-iștii Gabriel Zetea (președintele Consiliului Județean Maramureș) și Gheorghe Ioan Buda (primarul orașului Șomcuta Mare) acordă un “sprijin” de 8.400 euro + TVA din bani publici colegului de partid Gheorghe Gligan!

⚠️Consiliul Județean Maramureș a contractat, prin achiziție directă, în data de 20 mai a.c., servicii de informare și publicitate în cadrul Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor de la firma Megatronic World Productions. În plină stare de alertă, deci, Gabriel Zetea – președintele Consiliului Județean și al PSD Maramureș – îi face un bine colegului său de partid, Gheorghe Gligan, pompând în firma pe care o administrează (conform declarației de avere și de interese de pe site-ul Primăriei Baia Mare) suma de 16.440 RON (aproape 3.400 euro) + TVA, pentru că nu-i așa, trecem printr-o criză economică și la tăți ni-i greu. Iar colegul de partid la nevoie se cunoaște!

De prisos să mai amintim că de altfel de măsuri este nevoie pentru punerea în funcțiune a SMID. La Sârbi, dealul de sub platforma Centrului de Management al Deșeurilor se surpă, iar locuitorii din comunele Recea, Satulung și Coltău sunt nemulțumiți de faptul că lângă casele lor se va amenaja o nouă groapă de gunoi, pentru că SMID nu e funcțional nici acum, și gunoaiele maramureșenilor nu mai încap în gropile existente. În loc să se preocupe cu adevărat de rezolvarea acestor probleme grave, Zetea îl alimentează cu fonduri publice pe colegul de partid, care e și consilier local în Baia Mare.

⚠️Tot în timpul stării de urgență, în data de 25 martie a.c., aceeași firmă – Megatronic World Productions – s-a ales cu un contract din partea Primăriei Șomcuta Mare. Aproximativ 5.000 de euro (24.260 RON) + TVA, tot prin achiziție directă. În schimbul acestei sume, firma al cărei administrator este PSD-istul Gheorghe Gligan (coleg de partid cu primarul de Șomcuta, Gheorghe Ioan Buda) are de prestat servicii de informare și publicitate în cadrul proiectului “Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe în Șomcuta Mare”.

Practici tipice PSD-ului, care arată că PCR-ul (Pile-Cunoștințe-Relații, pentru cei mai tineri) n-o muritu, numa-un pic s-o hodinitu!

1 Comment

  1. Mircea Ene says:

    Voi nu stiti multe.Consilierul local Gheorghe Gligan este omul de casa a ,,low-profil,,-erului Relu Iancu adevaratul manager al firmei de lichidari judiciare si practician in insolventa Parreto (PSD).Acest Aurel Iancu i-a finantat lui Gligan site-ul de dat ,,in gura,, IZ PENAL,, pe care acestia l-au folosit impotriva adversarilor lui Florin Tataru zis ,,Looserul,,,deoarece sub comanda lui Gligan,consultant politic in campania electorala din 2016,acesta a obtinut cel mai slab scor al PSD Baia Mare din toate timpurile post revolutionare.Cum Relu Iancu nu-l mai poate plati, le-a ordonat lui Zetea si nevinovatului din Somcuta Mare sa-l ajute pe Gligan pentru viitoarea campanie locala.Pe Zetea ,Gligan il are la mana cu informatiile privind nunta de la Oncesti,ref firma locala care a platit avionul charter la nunta lui Zetea ,companie care a beneficiat din partea guvernului Dancila de un ajutor de stat de 20 mil euro.Va veti bate cu Gligan in campania electorala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *