Ovidiu Barbul - USR Ocna Șugatag
Deputatul Duruș, noul vicepreședinte al Camerei Deputaților
Deputatul Duruș, noul vicepreședinte al Camerei Deputaților
September 6, 2019
usr maramureș
Maramureșul are doi reprezentanți în organele de arbitraj și control ale USR
September 16, 2019

Ovidiu Barbul – USR Ocna Șugatag

USR Ocna Șugatag

Mă numesc Ovidiu Barbul, sunt căsătorit și sunt tatăl unei fetițe. Locuiesc în Ocna Șugatag și sunt președintele filialei din această comună.

Deși sunt licențiat în istorie, activitatea în muncă mi-am început-o ca instructor de educație, pedagog, în mijlocul unor copii, într-un centru de plasament, unde pe o perioadă de 3 ani și 6 luni am participat activ la modelarea caracterului de OM a unor suflete lăsate în negura sorții de cei care trebuiau să le fie părinți și să le lumineze drumul.

Mă bucur că am reușit să păstrez legătura cu majoritatea dintre ei, dandu-le un sfat de câte ori au nevoie. Din cauza unor nemulțumiri financiare, am parasit acest domeniu cu mare regret, trecând în mediul privat, în administrarea unei firme de transport și coletarie, unde activez din 2006.

Activând ca manager am reușit să măresc portofoliu de clienți, asigurând în același timp clientul de o maximă corectitudine și o foarte bună comunicare. Lucrând zilnic cu oameni, mi-am dat seama că lumea este din ce in ce mai îngândurată și stresată în viața de zi cu zi. Având abilități de comunicare și, pentru că sunt un om activ, care dorește să se implice, am decis să intru în cea mai tânără și corectă formațiune politică, USR, pentru a putea contribui la schimbarea în profunzime a societății, care să permită copiilor noștri să-și croiască un viitor în România fără a fi nevoiți să emigreze în căutarea normalității și a unei vieți decente.

Nu ne mai putem permite să fim cetățeni europeni pe jumătate!

Hai și tu în USR: https://www.usr.ro/inscriere/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *