Model de sesizare
creșele și grădinițele
Din 15 iunie se vor putea deschide din nou creșele și grădinițele
June 12, 2020
pensiile speciale
Vor dispărea pensiile speciale de 60-70.000 de lei pe lună!
June 17, 2020

Model de sesizare

Model de sesizare

În ultimul timp, tot mai mulți băimăreni se arată dezamăgiți de dialogul surd cu autoritățile publice și apelează la noi ca la ultima speranță.

Cei care ne scriu sunt cetățeni care au crezut că administrației locale chiar îi pasă de problemele lor. Acești oameni au crezut că instituțiile pe care le finanțează prin taxe și impozite vor face eforturi să le rezolve problemele. Fie că se confruntă cu inundații în beciuri și în scările blocurilor, cu străzi și trotuare care arată ca după bombardament, cu locuri de joacă neîntreținute sau cu lipsa unor containere de gunoi în apropierea blocului. Au fost însă crunt dezamăgiți…

E momentul să îi tragem de urechi pe cei din birouri! E momentul să le aducem în atenție problemele reale, care nu se văd de către șefii din Primăriei, de la Drusal, de la Vital sau de la Urbis, dar care ne sâcâie zi de zi.

Vă ajutăm să vă faceți vocea auzită și de aceea vă punem la dispoziție un model de sesizare ușor și rapid de completat, prin care puteți cere intervenția autorităților atunci când aveți probleme în cartierul vostru. Le puteți trimite și pe adresa noastră (maramures@usr.ro), pentru ca #împreună să formăm vocea pe care ei nu o mai pot ignora!

E vremea schimbării. E timpul ca cetățenii să își arate puterea. Împreună!

#OrdineȘiSiguranță #pentruBaiaMare

Descarcă modelul de sesizare de aici: https://bit.ly/ModelSesizare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *