Ingeborg Mihalik

Inge Mihalik

Vicepreședinte USR Maramureș


Originară din Timișoara, locuiesc din anul 2002 în Sighetu Marmației. Urmând o regulă nescrisă, activititatea mea profesională a început la Sighetu Marmației, iar transformarea mea în persoana de azi este strâns legată de acest oraș și nu este deloc surprinzător că între timp Sighetu Marmației a devenit și casa mea.

Am absolvit Liceul teoretic Bartók Béla din Timișoara, profilul știinte economice, după care am urmat cursurile Facultății de Management Agricol din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, specializarea inginerie economică în agricultură.
Din anul 2014 profesez ca expert contabil, devenind membru al Corpului Experților Contabili și Contabili Autorizați, iar din anul 2017 am devenit membru la Camera Auditorilor Financiari din România.

Am intrat în USR pentru că acest partid a dovedit și dovedește în continuare că este singurul ce are puterea de a transforma felul în care se face politică la noi. Acest lucru se datorează oamenilor extraordinari pe care i-am întâlnit aici, oameni simpli, ca mine și ca tine, dar oameni foarte bine pregătiți, care pun foarte multă pasiune pentru ca noi toți, să aducem pe drumul cel bun România.

Soarta noastră, a românilor, se va schimba când suficient de mulți dintre noi vom înțelege că fiecare trebuie să contribuie la bunul mers al societății și să nu așteptăm ca alții să facă ceva, sau ca lucrurile să se întâmple de la sine.

Documente