Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r45278auto/public_html/maramures.usr.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364
Imaginea atașată spune tot despre profesionalismul celor ce au derulat acest proiect de aproape 600.000 de euro!
Rețele de apa fără aviz sanitar
June 25, 2020
răsaduri în Târgu Lăpuș
7000 de euro pe răsaduri în Târgu Lăpuș
June 30, 2020

Imaginea atașată spune tot despre profesionalismul celor ce au derulat acest proiect de aproape 600.000 de euro!

Radu Trufan, candidat USR la Consiliul Județean Maramureș: “Consiliul Județean Maramureș şi Agenţia pentru Management Energetic Maramureş au derulat proiectul: ’’Centrul Educaţional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul EDED’’, cod proiect HUSKROUA/1001/104

Aflăm că sediul Centrului Educaţional Demonstrativ pentru Energie Durabilă a fost stabilit într-una din clădirile administrate de Consiliul Judeţean Maramureș, şi anume Corpul B al Complexului Petofi, situată în vecinătatea Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş.

Printr-un proces complex de reabilitare și modernizare, această clădire a fost transformată într-una model, cu un consum aproape zero de energie, în conformitate cu prevederile DIRECTIVEI 2010/31/UE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 19 mai 2010 privind performanța energetică a clădirilor.

Pentru a atinge această performanță au fost executate lucrări de izolare termică a pereților exteriori, înlocuirea ușilor şi ferestrelor exterioare cu tâmplărie performantă din punct de vedere energetic, a fost realizată termoizolarea planșeului peste ultimul nivel şi izolarea termică a plăcii pe subsol; au fost refăcute instalațiile sanitare şi termice, precum şi instalația de iluminat.

Imaginea atașată spune tot despre profesionalismul celor ce au derulat acest proiect de aproape 600.000 de euro!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *