Gavrilă Bor este candidatul USR la Primăria Borșa
USR Coaș
USR Coaș, cea mai nouă filială din Țara Chioarului
February 24, 2020
usr poienile izei
La Poienile Izei s-a înfiripat o nouă filială a Uniunii Salvați România
March 5, 2020

Gavrilă Bor este candidatul USR la Primăria Borșa

Mult succes, Gavrilă Bor! Borșenii au nevoie de un primar ca tine!

În vârstă de 49 de ani, căsătorit și tată a trei fete, Gavrilă Bor este un om al locului, dar pe care la fel ca pe mulți alți borșeni viața l-a purtat departe de țară.

S-a născut în Borșa, într-o familie modestă.
Tatăl său a fost mecanic de utilaje grele, iar mama a avut grijă de bunul mers al gospodăriei. A muncit de mic din greu pentru a obține tot ce are, la doar 19 ani s-a angajat la IM Baia Borșa – Sector Gura Băii, unde a muncit până când acea Ordonanță din 1997 a disponibilizat mii de mineri.

A pus întotdeauna cinstea și corectitudinea înainte de toate, tocmai de aceea nu i-a fost niciodată ușor.
A reușit să răzbată, la fel ca mulți alții, în străinătate.
A plecat în Marea Britanie în 1998 și acolo își desfășoară activitatea și acum, ca director asociat la mai multe companii de construcții.
Tot în Marea Britanie și-a finalizat și studiile, obținând în anul 2017 diploma NVQ nivel 6 în management în construcții.

Gavrilă Bor are studii superioare, este implicat în diverse acțiuni caritabile din postura de membru fondator al Rotary Club Borșa-MM și fost președinte al acestuia în perioada 2017-2018.
Gavrilă BOR: “Candidez din partea USR pentru funcția de primar al orașului Borșa deoarece îmi doresc să transform orașul meu natal într-o stațiune atractivă pentru turiști.

De asemenea, un obiectiv important este implementarea unei administrații moderne, transparente, eficiente și orientate în totalitate spre nevoile cetățeanului.

Mă interesează problemele Borșei pentru că trăiesc aici, aici mi-am crescut copiii, aici mi-am investit mare parte din resursele personale și-mi pasă de acest oraș.
Nu mai vreau ca Borșa să fie o localitate „din care se pleacă”, ci una în care se vine, și de ce nu, pentru turiști, una în care se revine.

Nu mă prezint în fața dumneavoastră cu promisiuni deșarte. Ce pot să promit însă este că banii comunității vor fi investiți și cheltuiți cu responsabilitate și transparență. Nu ne mai putem permite să risipim nici timp, nici bani.

Alături de echipa mea, voi transforma orașul Borșa, prin proiectele pe care le propunem, într-o adevărată statiune turistică europeană.”

Mult succes, Gavrilă Bor! Borșenii au nevoie de un primar ca tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *