Gabriel Valer Zetea dovedește încă o dată că este un prost administrator
După dezastrul creat de mistreți, Deputatul Duruș propune modificarea legii vânătorii
August 25, 2019
usr ieud
Filială USR nouă pe Valea Izei
August 28, 2019

Gabriel Valer Zetea dovedește încă o dată că este un prost administrator

Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor (SMID), menit să ajute la gestionarea rațională a gunoaielor din județul nostru, cu sprijin financiar european, este, din cauza unor (i)responsabili județeni precum Gabriel Valer Zetea, doar o mașină de înghițit bani. USR Maramureș a atras în repetate rânduri atenția asupra investițiilor finanțate cu foarte mulți bani și care sunt abandonate.

Stația de Transfer Deșeuri Voluminoase de la Târgu Lăpuș, parte a SMID, ale cărei lucrări de construcție au fost recepționate în data de 22 ianuarie 2018, nu a funcționat niciodată. Pentru construcția și dotarea ei s-au cheltuit aproape 5.300.000 lei, plus TVA. Garanția utilajelor, care a început să se scurgă odată cu recepționarea lucrării, va expira în luna ianuarie a anului viitor. Între timp, fără a produce nimic, cheltuim 13 lei/oră plus TVA pentru paza obiectivului.

Gabriel Valer Zetea dovedește încă o dată că este un prost administrator, care își bate joc de maramureșeni prin proiectele sale falimentare. Așteptăm ca președintele Consiliul Judeţean Maramureş să își asume acest eșec și să plătească (el, nu maramureșenii) pentru el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *