Felix Barcsy - USR Baia Sprie
Ștrandul Municipal
Așa arată Ștrandul Municipal, proaspăt reabilitat și modernizat de Primăria Baia Mare
June 13, 2019
Conducere nouă la Filiala USR Târgu Lăpuș
June 16, 2019

Felix Barcsy – USR Baia Sprie

Felix Barcsy

Numele meu este Felix Barcsy, am 53 de ani, sunt căsătorit și am doi copii (24 de ani, respectiv 13 ani).

Sunt de profesie inginer de Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Țiței și Gaze. După un scurt stagiu de 6 luni la fosta Întreprindere de Prospecțiuni și Explorări Geologice, am intrat în învățământ pentru 3 ani și jumătate, ca profesor suplinitor la liceu. Începând cu anul 1996 și până în prezent, am lucrat pentru două mari companii multinaționale, în departamentul vânzări. Acest lucru m-a dezvoltat din punct de vedere profesional, astfel încât să lucrez după procese și proceduri eficiente, cu indicatori de performanță și evaluări periodice. Îmi doresc ca o asemenea abordare să existe în toate domeniile, inclusiv în instituțiile bugetare, și să fie eliminate orice ingerințe politice, astfel încât în sistem să existe doar oameni profesioniști și potriviți activităților desfășurate.

În perioada în care am lucrat în învățământ am fost implicat activ în organizarea primelor tabere de limba engleza, în vacanța de vară, cu tineri din Marea Britanie, și, împreună cu un englez stabilit temporar în Baia Mare, am contribuit la un proiect de atelier de tâmplărie în care adolescenți din orfelinate să învețe meseria de tâmplar.

În USR m-am înscris în 2016, din dorința de a contribui la schimbarea actualei clase politice, profund imorale. Această schimbare nu se poate face stând pe margine (la fotbal și politică se pricepe toată lumea…) așa încât m-am hotărât că este timpul să mă implic activ, atât pentru mine, cât mai ales pentru copiii mei. Îmi doresc ca aceștia și toți adolescenții noștri să se poată realiza aici, în țară, să își clădească o viață în cinste și corectitudine, cu un sistem corect de valori și bazat pe meritocrație. Din proprie experiență pot să spun că tinerii din ziua de azi sunt debusolați, ies dintr-un sistem de învățământ total retrograd și care îi învață doar să „recite” niste lucruri, nu să gândească, ci doar să execute și le blochează orice creativitate. Și desigur, vreau FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE !

În calitate de vicepreședinte al USR Maramureș și președinte al Filialei USR Baia-Sprie, îmi doresc ca organizația noastră să reprezinte o alternativă reală a modului în care se poate face politică în România, cu oameni profesioniști și cinstiți, atât în Maramureș, cât și în România.

Schimbarea o facem noi, prin noi înșine și suntem singurii care o putem transpune în fapte.

Înscrie-te aici: https://www.usr.ro/inscriere/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *