Duminică mergem la vot
Minciuna si incompetenta au ramas dupa guvernarea PSD. Investitiile la C.S.N. „Lascar Pana”, realizate in procent de 7,63%
November 20, 2019
usr maramures
Am apărat votul
November 25, 2019

Duminică mergem la vot

Am stat în stradă zeci de ore pentru a protesta împotriva politicilor distructive ale PSD. Am mărșăluit pe străzile Băii Mari și am strigat “PSD, ciuma roșie” în fața sediului de pe Bd. București. Am îndurat rușinea de a-l avea “ambasador al turismului maramureșean” pe Dragnea, prin grija celui care a teleormanizat județul, Gabriel Valer Zetea. Am vrut să scăpăm de corupție, de nepotisme, de modul murdar în care PSD înțelege să facă politică.

Ne-am dorit un președinte pro-european. Un președinte care să aibă cunoștințe de diplomație. Un președinte cu care să nu ne fie rușine să ne afișăm în lume.

Avem de făcut o alegere simplă: Iohannis versus Dăncilă. Un boicot s-ar putea întoarce împotriva noastră. Vă imaginați cum ar arăta România următorilor 5 ani cu Dăncilă președinte?

Este necesar să ne exercităm dreptul de vot în număr cât mai mare. Unii dintre noi au luptat pentru acest drept la Revoluție. Nu ne putem bate joc de democrație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *