Diana Pop - USR Baia Sprie
usr maramureș
Maramureșul are doi reprezentanți în organele de arbitraj și control ale USR
September 16, 2019
Astăzi, am luat noi atitudine
September 23, 2019

Diana Pop – USR Baia Sprie

diana pop usr baia sprie

Mă numesc Pop Diana, am 39 de ani și locuiesc în minunatul oraș Baia Sprie. Sunt căsătorită și sunt mămica a trei fete care îmi fac viața frumoasă. În prezent sunt fotograf și iubesc această meserie.

Am absolvit Liceul Economic, apoi studiile superioare de Management la Universitatea băimăreană, si am profesat în domeniul contabilității, apoi ca manager. Am experiență în recrutarea personalului, dar cel mai mult mă împlinește ocupația mea de acum. Ceea ce m-a făcut să mă alătur USR este chiar munca oamenilor care au creat acest partid, am văzut în el ceea ce căutam de mult: luminița de la capătul tunelului, speranța de care România are atâta nevoie. Un partid care este format exclusiv din OAMENI NOI, oameni care simt că pot să facă ceva concret pentru România. Intrarea mea în acest partid este tocmai pentru a schimba ceva.

Vreau să pot să merg la medic fără frică, fără rușine, să merg la Finanțe sau la primărie și să fiu tratată cu respect. Vreau respect pentru toți anii în care părinții și strămoșii noștri și noi am cotizat cu bani grei la stat, din munca noastră. În schimb, statul ne tratează cu INDIFERENȚĂ.

Învățământul, infrastructura, sistemul de sănătate și tot ce ține de instituțiile statului trebuie reorganizate. Vreau să ne simțim în siguranță în România, nu mai vreau să fim umili și să plecăm mereu capul în fața celor care ne conduc. Îmi doresc creșe la standarde europene, ca mamele să poată să își înceapă munca, iar copiii să fie în siguranță. Îmi doresc școala care să poată să atragă copilul și să îl pregătească concret pentru viață.

Vreau ca profesorii și învățătorii să aibă metodica adaptată la timpurile actuale, ca părinții să nu mai fie nevoiți să plătească meditații copiilor din clasa a III-a sau chiar mai repede, doresc cantine în școli, unde copiii să poată mânca o masă caldă și să vină acasă cu temele făcute, așa cum se practică în alte țări. Copiii au nevoie să poată să fie copii, au nevoie de activități extrașcolare în cluburi sportive unde să aibă acces toți. Vreau să trăim decent.

În acest partid s-au înscris oameni competenți, care pot să facă treabă, care vor să facă treabă. E timpul ROMÂNIEI!

Hai și tu în USR! Împreună putem să schimbăm România așa cum merităm. Sunt sigură că toți ne dorim lucrurile acestea, iar dintre noi, câțiva trebuie să ne implicăm politic. Cine poate și are un dram de tupeu, pe lângă onestitate, cinste și bunăvoință, e musai să se înscrie aici: https://www.usr.ro/inscriere/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *