Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r45278auto/public_html/maramures.usr.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364
Deputatul USR Vlad Duruș despre legea prevenției - USR Maramureș
usr maramures
Conferință de presă USR Maramureș 19.01.2018
January 19, 2018
Primul consilier local USR din Maramureș
Primul consilier local USR din Maramureș
January 25, 2018

Deputatul USR Vlad Duruș despre legea prevenției

Legea prevenției a ajuns o (re)formă fără fond, susține deputatul USR de Maramureș, Vlad Emanuel Duruș. PSD-ALDE distrug orice idee de prevenție anunțată prin legea 270/2017, mai semnalează parlamentarul. 

Prin adoptarea Ordonanței de Urgență 116 din 28 decembrie 2017 se anulează practic orice efect benefic al legii prevenției, prin acordarea de prime inspectorilor fiscali care dau amenzi, iar 15% din veniturile ANAF vor fi acordate ca premii  lunare personalului ANAF. Deputatul USR de Maramureș, Vlad Emanuel Duruș, atrage atenția că stimularea personalului ANAF cu prime lunare din toate sumele pe care aceștia le vor încasa va duce la un val de procese verbale de contravenție care nu vor mai conține sancțiunea “avertisment”, ci vor fi instituite amenzi în bani, care vor pune presiune suplimentară pe bugetele întreprinzătorilor si ale mediului de afaceri și așa greu încercate în ultimul an, prin degringolada fiscal-economică pe care PSD-ALDE o fac de când au preluat guvernarea.
După ce au bulversat complet investitorii cu anunțarea de măsuri fiscale pe care apoi le-au retras, arătând incompetență și amatorism, PSD-ALDE distrug orice idee de prevenție anunțată prin legea 270/2017, care ar fi avut scopul de a stimula inițiativa privată, lăsând în urmă practicile din trecut ale inspectorilor fiscali, care la orice control efectuat aplicau amenzi. Orice privat e familiar cu expresiile “fără amendă nu scapi” sau “sigur găsim noi ceva să-ți dăm amendă”. Ei, de-acumva fi mai rău, personalul ANAF va dori să aplice amenzi, pentru mărirea veniturilor personale. Ce om sănătos la cap va mai da avertisment în loc de amendă?”, semnalează deputatul USR de Maramureș, Vlad Emanuel Duruș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *