Deputatul Duruș, noul vicepreședinte al Camerei Deputaților - USR Maramureș
usr fărcașa
Filială USR nouă la Fărcașa
August 29, 2019
USR Ocna Șugatag
Ovidiu Barbul – USR Ocna Șugatag
September 12, 2019

Deputatul Duruș, noul vicepreședinte al Camerei Deputaților

Deputatul Duruș, noul vicepreședinte al Camerei Deputaților

Deputatul USR de Maramureș, Vlad Emanuel Duruș, ocupă în această sesiune parlamentară, în urma votului primit, postul de vicepreședinte al Camerei Deputaților. Nominalizarea deputatului pentru această poziție importantă în legislativul național a venit din partea președintelui USR Dan Barna.

„Îi mulțumesc lui Dan Barna și tuturor celor care m-au susținut, pentru încrederea acordată. Mă voi lupta din această funcție pentru principiile USR și, mai ales, pentru Maramureșul nostru. Problema celor de la IPEG așteaptă o rezolvare rapidă. Am depus proiectul de lege de peste o lună și jumătate. Îmi doresc o trecere urgentă prin Parlament a propunerii legislative pe care o pregătesc de modificare a legii vânătorii și a protecției fondului cinegetic. Mulți au de suferit de pe urma mistreților și cred că nu mai este timp să amânăm la nesfârșit soluționarea acestei probleme”, a spus proaspătul vicepreședinte al Camerei Deputaților, deputatul USR Vlad Emanuel Duruș.

Acesta a preluat biroul de vicepreședinte de la Eugen Nicolicea, cel care și-a făcut un scop din a maltrata independența justiției. Duruș devine cel mai tânăr deputat ales în această poziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *