Delia Varga - USR Baia Mare
primaria satulung
Cel mai frecvent întâlnit salariu total brut este de 8.320 lei/lună
July 30, 2019
USR Repedea
Joi, 1 august 2019, a avut loc Adunarea Generală Constitutivă a Filialei USR Repedea
August 2, 2019

Delia Varga – USR Baia Mare

delia varga - usr baia mare

Salut,

sunt Delia Varga, am 47 de ani, am copilărit în orașul Baia Sprie, apoi din anul 1997 m-am mutat în Baia Mare. Sunt căsătorită, am două fete mari si frumoase, și sunt de profesie economist, specializată printr-un master în domeniul administrației publice.

Am fost angajată la firme private, pe postul de contabil, economist, apoi ca director de sucursală în domeniul bancar, însă vechimea mea în muncă se reflectă în domeniul administrației publice: am început să lucrez la Serviciul Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Baia Mare ca inspector, apoi consilier principal în cadrul Serviciului Concesiuni și Închirieri, pentru ca apoi să lucrez ca expert principal la Direcția Județeană pentru Cultură Maramureș. Din anul 2009 sunt angajată la SC Vital SA, la Biroul Resurse Umane, și colaborez ca formator de cursuri cu AJOFM Maramureș și alte firme de formare profesională.

Sunt o persoană implicată în ceea ce face, am o experiență bogată în domeniul administrației publice și sunt direct interesată să mă implic în proiecte ce privesc orașul Baia Mare.

Sunt pentru prima oară membră a vreunui partid, am ales să mă implic în USR începând cu luna martie 2018.

Sunt pasionată de apicultură, am coordonat și implementat proiecte în acest domeniu, iar în timpul liber mă ocup de educația copiilor și, în măsura posibilităților, îmi place să călătoresc.

Am decis să activez în cadrul USR Maramureșdeoarece sunt extrem de nemulțumită de clasa politică actuală și pentru că sunt adepta sintagmei “Omul potrivit la locul potrivit”. Privind în jurul meu, văd oameni bine pregătiți, educați, cu simț moral și civic și cred că a venit momentul să schimbăm actualul sistem de administrație publică.

Îmi doresc investiții atrase din fonduri europene, obiective clare din partea celor aleși în dezvoltarea județului, proiecte sociale care să sprijine familiile nevoiașe și bătrânii singuri, îmi doresc școli curate si sigure.

Merg pe ideea domnului Mihai Șora, care spunea că doar participând poți schimba clasa politică, că “democraţia înseamnă p a r t i c i p a r e, nu pasivitate; nici lene, indiferenţă sau dispreţ faţă de îndatoririle pe care le ai ca cetăţean cu drepturi depline, egale cu ale semenilor tăi”.

Ca membră a USR Maramureș și a USR Baia Mare, m-am implicat în campania “Fără penali în funcții publice” derulată la nivelul partidului, pentru strângerea de semnături. 

Vino alături de mine în USR! Înscrie-te aici:https://www.usr.ro/inscriere/

delia varga - usr baia mare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *