Dan Pop - USR Baia Sprie
usr lăpuș
Adunarea generală constitutivă a Filialei USR Lăpuș a avut loc sâmbătă, 30 noiembrie
December 2, 2019
USR Maramureș în Bruxelles
USR Maramureș în Bruxelles
December 12, 2019

Dan Pop – USR Baia Sprie

Dan Pop - USR Baia Sprie

Numele meu este Dan Pop, am 40 de ani, sunt căsătorit, am trei fete (pe care nu vreau să le laud, dar sunt foarte tari), sunt născut și crescut în Baia Sprie. Am studiat Matematica și Informatica la Universitatea de Nord din Baia Mare.

Lucrez în programare de aproape 20 de ani. La început am lucrat pentru Toyota Motor Europe, la administrarea transportului pieselor și mașinilor Toyota în Europa. Am continuat cu procesarea de imagini pentru una dintre cele mai mari companii de Real Estate din Canada. În prezent, lucrez în domeniul televiziunii, procesare multimedia, și sunt mândru că bucățile mele de cod sunt folosite de televiziuni din toată lumea, de la BBC, Fox News, până la cele din România.

Implicarea mea civică a venit în timp, realizând că noi alegem politicienii ca să devină stăpânii noștri. Ceea ce este total greșit, trebuie să alegem oameni care să ne reprezinte în administrarea țării. Am participat la majoritatea protestelor, chiar dacă stăteam în Baia Sprie, când apărea o situație nasoală, de exemplu OUG 13, luam mașina noaptea la 1:00 și plecam pe platou, în Baia Mare.

Am fost impresionat de fenomenul USR, mă regăseam în toate ideile și modul de gândire al oamenilor de acolo. Inițial nu am vrut să intru în politică, voiam doar să îi susțin prin donații. Pentru că USR a devenit speranța multor oameni, și poate ultima speranta, am decis să fac tot posibilul ca USR să reziste provocărilor. Astfel, am decis să intru în USR Baia-Sprie în primul rând pentru a mă asigura că nu se abate de la principiile fundamentale. Am încredere că USR este salvarea viitorului copiilor noștri.

În al doilea rând, îmi doresc o țară modernă, unde copiii să meargă cu plăcere la școală și să învețe lucruri utile, unde să avem încredere în sistemul de sănătate, unde statul să-mi fie partener dacă vreau să deschid o afacere, unde instituțiile statului să fie informatizate, fără a mai fi nevoie să purtăm hârtii de la o instituție la alta. Pentru toate acestea și pentru multe altele, am decis să aloc o parte din timpul meu, fără a neglija familia ori serviciul.

USR e “open source”, oricine e binevenit să construim împreună o alternativă la modul cum s-a făcut politică până acum.

Înscrie-te și tu: https://www.usr.ro/inscriere/ .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *