Dan Ivan, candidat USR la primăria Baia Mare
Radu Trufan – USR Baia Mare
July 25, 2019
Datul în stambă la TV nu salvează vieți!
July 29, 2019

Dan Ivan, candidat USR la primăria Baia Mare

candidat USR la primăria Baia Mare

Încrederea pe care i-au arătat-o colegii de la USR Baia Mare lui Dan Ivan, votându-l, în cadrul Adunării Generale din 28 iunie a.c., drept candidat al Uniunii la Primăria Baia Mare, iar apoi colegii din USR Maramureș, care i-au validat candidatura în cadrul Biroului Județean, a fost confirmată de curând și la nivel național. Candidatura lui Dan IVAN a fost validată de Biroul Național al USR, fapt care arată că se bucură de susținerea necesară din partea partidului.

“Baia Mare are nevoie de oameni noi la vârful administrației, de politicieni curați, care pun cinstea deasupra intereselor materiale meschine și care își coordonează acțiunile gândindu-se la binele comunității, nu la confortul personal. Baia Mare are potențialul și resursele necesare pentru a deveni un oraș atrăgător pentru turiști și primitor pentru cetățenii proprii, atât printr-un aspect decent, cât și prin dezvoltarea sectoarelor de servicii și producție, a educației și a sănătății.

USR Baia Mare are printre membrii săi politicieni potriviți pentru a conduce administrația municipiului cu onestitate și competență. Vom câștiga Primăria și Consiliul Local Baia Mare și le vom arăta băimărenilor că administrația se poate face și altfel decât au fost obișnuiți în ultimii ani” , consideră Dan Ivan.

1 Comment

 1. stefanescu says:

  Buna ziua.
  Pentru candidatul la Primaria Baia Mare i-as propune un subiect pentru campania sa electorala:
  montarea camerelor de supraveghere in Municipiul Baia Mare subiect pe care actualul primar l-a abrdat si implementat doare pe hartie
  Cred ca sunt comune in Romania si orasele care au camere de supraveghere in locuri publice si care fac sa creasca sentimentul de siguranta a locuitorilor si care in eventualitatea comiterii de contraventii sau chiar infractiuni sunt sanse ca cei vinovati sa poata fi identificati si prinsi, pe cand in momentul de fata in Municipiul Baia Mare Politia Locala este aservita intereselor unui om, patrularea se face din masina pe cand o urmarire a camerelor ar permite constatarea si ulterior prevenirea reala a savarsirii de contraventii / infractiuni. Ca parinti putem sa ne lasam copiii adolescenti linistiti in parc in skatebord fara sa primim amenzi ca nu i-am supravegheat cand se intampla un incedent legat de vatamare corporala si avem tupeul sa deranjam organele de politie. Apoi in Piata Izvoare nu ne-ar mai costa cumparaturile cat alimentele pe 1 an de zile cand suntem furati si constatam numai acasa intamplarea, etc Pana si Baia Sprie are camere de supraveghere si Politie Locala cred ca suntem singurul municipiu resedinta de judet in care siguranta locuitorilor nu este asigurat in timp real cu camere de supraveghere . De ce ? Fiindca mintea ne duce la o singura concluzie: numai cine are ceva de ascuns si care este patronul existentei urbei acesteia are interes ca urbea sa nu fie monitorizata cu camere de supraveghere care in cazul unei fapte penale inregistrarile pot fi cerute de organe de cercetare penale care nu sunt subordonate local
  Putem sa ne lasam li

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *