Călina Hossu - USR Baia Sprie
USR Maramureș susține mișcarea! - Baia Mare
USR Maramureș susține mișcarea!
October 9, 2019
usr rozavlea
Duminică, 13 octombrie 2019, a avut loc în Rozavlea Adunarea generală constitutivă a Filialei USR Rozavlea
October 14, 2019

Călina Hossu – USR Baia Sprie

călina hossu - usr baia sprie

Numele meu este Călina Hossu, am 24 de ani și locuiesc în Chiuzbaia, o localitate componentă a orașului Baia Sprie. Am fost elevă la Colegiul Economic “Nicolae Titulescu” Baia Mare, apoi am urmat Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare la specializarea Managementul afacerii.

Din punct de vedere profesional, sunt foarte încântată și mândră de job-ul meu. După ce am absolvit facultatea acum 3 ani, m-am angajat la o agenție de turism din Baia Mare, unde lucrez și în prezent. Simt o mare satisfacție în ceea ce fac pentru că îmi place să lucrez cu oamenii, călătoresc des, am multe delegații și evenimente la care particip și mă bucur că primul meu job mi se potrivește ca o mănușă.

Sunt o persoană pozitivă, sociabilă și echilibrată. Sunt o persoană activă civic. Am luat parte la proiectul “Let’s Do It, Romania!”, iar în rest am încercat să fac pe cont propriu și pe cât posibil anonim, diferite lucruri pentru semeni și mediul înconjurător.

M-am înscris în USR în luna aprilie a acestui an și este pentru prima oară când fac parte dintr-un partid politic. Cred că principala chestiune ce m-a determinat să mă înscriu în USR a fost dorința de a învăța despre politică de la oameni care o practică într-o manieră onestă și bineînțeles, asemenea tuturor celor din acest partid, dorința unei schimbări în bine.

Mi-aș dori ca acest partid politic să lupte în direcția corectă și morală pentru România. Mi-aș dori să nu crească și alți copii, asemeni mie, cu părinte/părinți plecați la muncă în alte țări. Vreau să cred că în viitor o să reușim să mergem la spitale fără verișori, unchi, mătuși, cunoștințe și plicuri cu bani și că vom fi tratați cu maxim interes. Vreau să cred că sistemul de învățământ nu va mai fi plictisitor și învechit, plin cu cadre didactice despre care nu știu cum au trecut examenul psihologic. Vreau să cred că în viitor o să ne simțim în siguranță și că oamenii legii își vor face treaba ca la carte, în baza unor legi drepte. Vreau să cred că până la urmă se vor lua măsuri și se va opri acordarea ajutoarelor sociale celor apți de muncă.

Pe stradă, în mijloacele de transport în comun și în magazine văd mereu oameni triști și apăsați de greutățile de zi cu zi. Vreau să cred că putem să facem oamenii să zâmbească din nou!

Vino alături de mine în USR! Înscrie-te aici: https://www.usr.ro/inscriere/.

călina hossu - usr baia sprie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *