Bogdan Tomoiagă - USR Baia Mare
USR Tăuții Măgherăuș
Start pentru Filiala USR Tăuții Măgherăuș, a 15-a din Maramureș
July 2, 2019
usr maramureș
USR Maramureș și-a ales noua conducere
July 8, 2019

Bogdan Tomoiagă – USR Baia Mare

Bogdan Tomoiagă

Numele meu este Tomoiagă Bogdan, am 28 de ani, sunt căsătorit, iar soția mea este din Filipine.

Sunt de profesie inginer în valorificarea deșeurilor, am terminat facultatea și masteratul la Centrul Universitar Nord Baia Mare în 2017. Munca am început-o de la 16 ani, inițial pe perioada verii, iar de-a lungul anilor, concomitent cu studiile, am lucrat ca ospătar, muncitor în construcții, pizzer, bucătar, barman etc. Am muncit în străinătate începând din anul 2010. Astfel, doi ani am fost în Anglia, după care am lucrat ca barman în America următoarele cinci veri, pe timpul facultății, iar din 2018 – ca șofer de camion în Anglia.

Experiențele din afara țării m-au ajutat să văd și plusurile, dar și minusurile altor sisteme. M-au interesat în special lucrurile bune, felul în care oamenii sunt respectați pentru munca depusă și au la dispoziție un sistem bine pus la punct, gândit în beneficiul plătitorului. Asta îmi doresc și eu, să ajungem să schimbăm sistemul ineficient pe care acum îl avem și să implementăm soluții pe care le-am învățat înafara țării, de pe urma cărora toată lumea să beneficieze.

De-a lungul timpului, m-am implicat și în activități de voluntariat. Astfel, pe perioada liceului și a facultății am participat la acțiuni de igienizare a unor zone murdare, la programe pentru tineret și la plantare de puieți, pentru reîmpădurirea unor suprafețe.

M-am înscris în USR în anul 2019, din dorința de a schimba sistemul ineficient care guvernează în prezent România, astfel încât românii de rând să nu mai trebuiască să stea la cozi la ghișee sau să umble după hârțogării prin tot orașul, doar ca să își obțină drepturile legale. În plus, îmi doresc să reușim să valorificăm deșeurile pe care în momentul de față le aruncăm la groapa de gunoi, când unele țări dezvoltate reușesc să recicleze până la 100%.

Cu multă muncă din partea tuturor membrilor USR, sunt încrezător că putem să aducem schimbarea de care are nevoie România.

Dacă vrei să fii coleg cu mine, vino și tu în USR! Înscrie-te aici: https://www.usr.ro/inscriere/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *