Aurelia Butean - USR Lăpuș
Sistemul RO-Alert și-a dovedit încă o dată ineficiența
May 29, 2019
USR Maramureș se extinde
USR Maramureș se extinde!
June 4, 2019

Aurelia Butean – USR Lăpuș

Aurelia Butean - USR Lăpuș

Salut!

Mă numesc Aurelia Butean, am 35 de ani și locuiesc în comuna Lăpuș, județul Maramureș.

De-a lungul anilor am avut mai multe locuri de muncă, o perioadă am fost chiar plecată din țară, dar m-am întors acasă, unde mi-am întemeiat o familie. Acum doi ani am decis să schimb ceva în viața mea, așa că mi-am reluat studiile.

Sunt căsătorită, am doi copii cărora le spun mereu că trebuie să fie harnici, respectuoși și cinstiți, însă cei aflați acum la guvernare, care ar trebui să fie un exemplu pentru noi toți, mă contrazic în totalitate. Consider că ei sunt un exemplu negativ pentru copiii mei și pentru toți copiii din țara asta.

Am decis să mă implic și m-am înscris în USR Maramureș, un grup de oameni faini, deschiși și plini de speranță. Împreună putem schimba viitorul, putem schimba România!

Nu am mai făcut politică și nu credeam vreodată că un om simplu, de la țară, ca și mine, o va face. Însă USR-ul e plin de oameni simpli cu aceleași idealuri. “Fără hoție ajungem departe!”.

Vino în echipa USR, împreună putem arăta Europei că oamenii simpli pot schimba România și că țara asta poate fi condusă și de oameni cinstiți, nu doar de hoți și corupți!
USR e fain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *