Așa arată Ștrandul Municipal, proaspăt reabilitat și modernizat de Primăria Baia Mare
protejarea populației pe timp de caniculă
Solicităm autorităților măsuri concrete pentru protejarea populației pe timp de caniculă
June 12, 2019
Felix Barcsy
Felix Barcsy – USR Baia Sprie
June 13, 2019

Așa arată Ștrandul Municipal, proaspăt reabilitat și modernizat de Primăria Baia Mare

Ștrandul Municipal

Conform unui studiu realizat de o echipă de cercetători, cel mai sănătos este să facem plajă lungiți pe buruienile crescute din fundul unui bazin. Apa nu se recomandă; cui nu-i place, nu are decât să și-o aducă singur, cu găleata (chiar, mai are cineva găleți roșii, primite în campaniile electorale trecute?)

Așadar, a venit vara, se anunță caniculă, iar băimărenii iar nu au unde să se răcorească. Bazinul descoperit este și el închis, așa că mai rămân doar piscinele private din oraș sau din apropiere. Pe bani mai mulți, desigur. 
Totuși, am zice că s-a și făcut ceva. Nu spuneau băimărenii că vor mai multă vegetație în oraș?! Nu vorbea edilul despre „orașul verde”?! Să țineți minte asta, când vor fi alegeri.

Spre bună amintire: În luna aprilie a.c., la propunerea primarului Cătălin Cherecheș, și cu voturile Coaliției pentru Baia Mare, UDMR-ului și PSD-ului, Consiliul Local Baia Mare a renunțat la investiția pentru reabilitarea și modernizarea Ștrandului Municipal, considerând prioritar un alt proiect. Asta, după ce în martie 2016, dar și în alte ocazii (2011, 2012, 2018), același primar Cătălin Cherecheș se lăudase că va transforma Ștrandul Municipal într-un Aqua Park, cu zone de agrement, sportive și de business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *