Andrei Dipșe - USR Șișești
usr maramureș
USR Maramureș și-a ales noua conducere
July 8, 2019
Dan Barna
USR Maramureș l-a votat pe Dan Barna pentru candidatura la Cotroceni
July 15, 2019

Andrei Dipșe – USR Șișești

andrei dipșe

Dipşe Andrei Claudiu este președinte al USR Șișești, are 30 de ani, este necăsătorit și nu are copii. Este profesor de Istorie şi Ştiinţe Socio – Umane la Colegiul Economic Pintea Viteazul din Cavnic și doctorand la Universitatea Tehnică Cluj – Napoca, Centrul Universitar Nord – Baia Mare, în domeniul Filosofie Politică (cu activităţi de cercetare şi publicistică ştiinţifică şi academică în domeniul aferent). Andrei este, totodată, antreprenor, deţinând şi administrând o sală de fitness şi culturism.

„M-am înscris în USR din dorinţa de a schimba modalitatea machiavelică de a face politică în România. Cred cu tărie că paradigma kantiană rămâne universal valabilă şi în zilele noastre în pofida realităţilor politice şi economice pe care le întâlnim în mod cotidian. Mi-am propus să produc o schimbare radicală a comunei unde locuiesc (Şişeşti) prin demararea unor proiecte de utilitate publică care să atingă cel puţin minimul standardului de viaţă european (apă, canalizare, gaz, proiecte pentru tineri, situaţia infrastructurii rutiere, etc.)”, mărturisește Andrei Claudiu Dipșe.

Ce îl deranjează cel mai mult în România de azi? „Corupţia şi incompetenţa reprezintă două cangrene de o importanţă cardinală pentru mersul actual al României care necesită a fi eradicate. Acest lucru se poate realiza prin implicarea unei noi generaţii de politicieni, desprinsă total de cutumele şi obiceiurile vechii clase politice şi aducerea unui aer de prospeţime în edificiul politic românesc, atât de erodat de comportamente politice machiavelice venite din partea actualei clase politice.”

Dacă vrei să fii coleg cu Andrei, înscrie-te acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *