Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r45278auto/public_html/maramures.usr.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364
Alianța USR PLUS este prima formațiune politică națională din România care strânge semnături ONLINE
usr sarasau
În comuna Sarasău există, de acum, o filială a Uniunii Salvați România
July 31, 2020
alianta usr plus maramures
Alianța USR PLUS Maramureș și-a prezentat candidații pentru Consiliul Județean, Primăria Baia Mare și Consiliul Local Baia Mare
August 5, 2020

Alianța USR PLUS este prima formațiune politică națională din România care strânge semnături ONLINE

Dragi prieteni,

De astăzi, Alianța USR PLUS este prima formațiune politică națională din România care strânge semnături ONLINE printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorală Permanentă.

https://semnaturi.asociatia-g2.ro/locale-2020/usrplus/

Noi am strâns mereu semnăturile pe bune. În fiecare campanie, am ieșit în stradă, am stat la cort, am strâns semnături în piețe, în parcuri, la gurile de metrou și în stațiile de autobuz.

Dar anul acesta, pandemia cu care ne confruntăm ne obligă pe toți să luăm măsuri de protecție și chiar să păstrăm distanța față de cei de al căror sprijinim avem nevoie. Trebuie să avem grijă unii de ceilalți.

De aceea am implementat o soluție prin care poți semna online pentru candidații noștri. Fără hârtii și fără bătaie de cap.

Este foarte simplu. Intri pe usrplus.ro, apeși pe „Semnează online”, selectezi localitatea în care ai domiciliul și urmărești pașii de acolo. Nu mai trebuie să descarci formular, să completezi liste sau să faci drumuri prin oraș. Și mai important decât orice, poți semna fără să-ți pui în pericol sănătatea.

Dacă ai semnat deja pentru noi pe hârtie, îți mulțumim și te rugăm să dai acest mesaj mai departe către prietenii tăi care nu au apucat încă să semneze. Au mai rămas 14 zile până la înscrierea candidaților și fiecare semnătură contează enorm pentru noi.

Semnătură cu semnătură, schimbăm România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *