Alexa Chifa este candidatul USR la primăria comunei Poienile de sub Munte
USR Valea Chioarului
USR Valea Chioarului, prima filială din Țara Chioarului
February 10, 2020
USR Vima Mică
USR Vima Mică, cea mai nouă filială USR din Țara Lăpușului
February 24, 2020

Alexa Chifa este candidatul USR la primăria comunei Poienile de sub Munte

alexa chifa

Este căsătorit și tată a trei fete, plecat din țară de aproape 12 ani, unde lucrează în domeniul construcțiilor. Cu toate acestea, el a fost la curent cu actualitatea comunei. Dorința lui de a se întoarce în locul natal l-a îndemnat pe Alexa să se înscrie în aceasta competiție, cu gândul să întărească comunitatea, sa aducă transparența totală cu privire la activitatea instituțiilor, și cel mai important, un trai decent pentru toți locuitorii comunei.

Pe Alexa îl recomandă abilitatea de a lucra sub presiune, faptul că provine dintr-o familie modestă, ceea ce îi oferă posibilitatea de a se raporta la majoritatea dintre familiile comunei, dar și experiența altor culturi, din care a învățat multe lucruri ce pot fi aplicate și în comuna Poienile de sub Munte.

Principalele obiective pe care Alexa tinde sa le atingă sunt: punerea la dispoziție a apei potabile, oferirea condițiilor propice de învățământ tuturor copiilor, transmiterea live a ședințelor de consiliu local, electrificarea cătunului Cornatia, derularea proiectului de canalizare și construirea stației de epurare, repararea/construirea drumurilor publice și altele.

Aceste teme vor fi dezbătute pe larg în viitorul apropiat.

Alexa este convins că munca în administrație necesită multă implicare, o echipă bună și sprijin din partea specialiștilor. Nu își face iluzii că va fi ușor să aducă prosperitatea și civilizația în comună, dar știe că acest lucru nu este imposibil.

Mult succes, Alexa Chifa! Oamenii din Poienile de sub Munte au nevoie de sprijinul tău!

alexa chifa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *