Alex Aciuan - USR Fărcașa
USR a marcat în Maramureș Ziua Internațională de Luptă Împotriva Cancerului la Sân
October 2, 2019
USR Maramureș susține mișcarea! - Baia Mare
USR Maramureș susține mișcarea!
October 9, 2019

Alex Aciuan – USR Fărcașa

Alex Aciuan - USR Fărcașa

Mă numesc Alex Aciuan și sunt antreprenor, momentan administratorul unei firme de constructii.

Nu am fost niciodată până acum implicat în politică sau în vreun proiect social, fiind mai mult plecat din țară. Am decis să mă alătur USR, fiind un partid nou, din oameni tineri, dornici de o schimbare.

Am realizat că trebuie să mă implic, să ajut la schimbarea care va veni, în momentul când soția mea a rămas gravidă și am realizat că vreau să îmi cresc copilul în țară, nu la vecini peste hotare, departe de familia și tradițiile noastre.

Pentru început, îmi doresc să activez pe plan local, să răspund cât mai rapid și mai complet dorințelor oamenilor din comuna în care am copilărit, să demonstrăm că se poate mai mult.

Cred că România are nevoie de o reformă completă, care să pornească de la oamenii de serviciu și portarii din instituțiile publice, și să ajungă până la președintele României. Sistemul este putred în interior, nu mai funcționează de multă vreme.

Eu vreau să cred că România poate mai mult, că putem să oferim o moștenire fiilor, fiicelor, nepoților noștri. Dar trebuie să nu mai stăm deoparte .

Hai și tu în USR! Înscrie-te aici: https://www.usr.ro/inscriere/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *